De Sprinkhaan gaat weer beginnen

Vanaf komende maandag worden de lessen van de Sprinkhaan weer hervat. We hopen dat iedereen een prettige vakantie heeft gehad en wensen iedereen een

Gelukkig en vooral Gezond 2021!

In de loop van januari zal blok 2 worden afgesloten en zullen de kinderen hun eerste rapporten ontvangen. Daarna starten we met blok 3 en daar vallen twee cultuurdagen in: een cultuurdag met het thema Winter, en in maart een cultuurdag met als thema Kunst. Wij zijn druk bezig met de organisatie hiervan en hopen dat ze net zo leuk worden als de online cultuurdagen Terug in de Tijd, de Vlaamse Cultuurdag en Sinterklaas, die we de afgelopen maanden organiseerden.

Vandaag (8-1-2020) viel er sneeuw in Limburg. Foto: George Deswijzen via 1Limburg

Het lijkt erop dat we ook de komende maanden niet de klas in kunnen. De lessen Nederlands blijven dus voorlopig online.

Als jullie dit weekend nog op een ontspannen manier aan jullie Nederlands willen werken dan kan je kijken voor ideeën en links op deze pagina. Ga bijvoorbeeld naar NPOstart om te kijken naar Nederlandse jeugdfilms, allerlei interessante onderwerpen die worden uitgelegd in het Klokhuis (bijvoorbeeld over de gevangenis, een schaapherder, giftige dieren, krabben en nog veel meer), en het Jeugdjournaal.

Tot snel!

Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag